Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Baltkrievijas hokeja izlases aizsargs Vladimirs Deņisovs pēc savas komandas kārtējā smagā zaudējuma nemācēja izskaidrot, kas ir iemesls tik neveiksmīgam sniegumam.

Baltkrievijas hokeja izlase šajā pasaules čempionātā četrās spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus. Pēc pirmajiem trim mačiem amatu atstāja galvenais treneris Deivss Lūiss, bet arī tas nelīdzēja sākt krāt uzvaras, un trešdien baltkrievi ar 2:5 piekāpās Šveicei.

"Es nezinu, ko teikt. Es tiešām nezinu," pēc spēles ar Šveici teica Deņisovs, kurš citēts Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā. "Mēs iesākām labi, guvām ātrus vārtus, bet atkal zaudējām koncentrēšanos pirmā un otrā perioda beigās. Trešajā periodā bija pārāk daudz noraidījumu, un mēs vairs nevarējām atgriezties spēlē."

"Ir skaidrs, ka mēs pelnam pārāk daudz noraidījumus. Treneri mums rāda piemērus, kā vajadzētu spēlēt. Šodien vismaz guvām vārtus, bet pārāk daudz ielaidām," uzsvēra Deņisovs.

Baltkrievijas izlasei šajā čempionātā atlikušas spēles Čehiju, Austriju Slovākiju, un tajās viņi mēģinās izglābties no pēdējās vietas A grupā un no izkrišanas uz pirmās divīzijas A grupu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!