Foto: LETA

Latvijas hokeja izlase uz pēdējo treniņu pirms Čehijā notiekošā pasaules čempionāta otrās spēles pret mājiniekiem čehiem ieradās, no autobusa izkāpjot pilnā ekipējumā, tostarp vairumam spēlētāju kājās bija arī slidas.

Pirms paredzētā treniņa hokejisti saģērbās "O2" arēnā, kur notiek turnīra spēles, bet uzreiz pēc tam sēdās autobusā, kas komandu aizveda uz treniņu laukumu.

Pēcāk nodarbībā piedalījās visi Latvijas izlases hokejisti, bet vienus vārtus sargāja pieredzējušais Edgars Masaļskis. Tieši viņš sestdienas vakarā stāsies vārtos pret mājinieci Čehiju. Savukārt otros vārtos pamīšus darbojās abi pārējie vārtsargi Ervīns Muštukovs un Jānis Kalniņš.

Latvijas Radio žurnālista Mārtiņa Kļavenieka sociālajos tīklos ievietotais video:

Latvijas hokeja izlase ierodas uz treniņu. Savdabīga kārtība šajā čempionātā.

A video posted by Mārtiņš Kļavenieks (@martklavenieks) on

Sagaidāms, ka, salīdzinot ar piektdien aizvadīto pirmo maču pret Kanādu, izlases sastāvs un maiņu virknējumi paliks nemainīgi.

Paredzams, ka uzbrukumā vienā maiņā spēlēs Roberts Bukarts, Jānis Sprukts un Miķelis Rēdlihs, kā arī Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš un Kaspars Daugaviņš. Trešajā maiņā cīnīsies Kaspars Saulietis, Armands Bērziņš un Mārtiņš Cipulis, kamēr ceturtajā Koba Jass, Rodrigo Ābols un Gunārs Skvorcovs.

Arī šajā mačā gatavojas nespēlēt uzbrucēji Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs un Lauris Bajaruns

Savukārt aizsardzības pāri būs Aleksandrs Jerofejevs un Krišjānis Rēdlihs, kā arī Krstaps Sotnieks un Guntis Galviņš. Tikmēr trešais duets būs Oskars Cibuļskis un Maksims Širokovs. Kā septītais aizsargs būs Māris Jass, bet mačam pieteikts netiks Jānis Andersons.

A apakšgrupas otrās kārtas mačs "O2" arēnā Prāgā sāksies plkst.21.15 pēc Latvijas laika. Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Best4Sport" 30 minūtes pirms mača un spēles gaitā piedāvās hokeja ekspertu studijas video tiešraidi no "Olybet Sports bar" fanu telts pie Kongresa nama. Sestdien studijas viesi būs hokejisti Jēkabs Rēdlihs un Ēriks Ševčenko. Spēles laikā portāls "Delfi" piedāvās teksta tiešraidi, kurā lasītāji varēs nobalsot par savu spēles zvaigzni.

Jau vēstīts, ka Latvija piektdien šī gada pasaules čempionāta pirmajā spēlē ar 1:6 piekāpās olimpiskajai čempionei Kanādai, kamēr Čehija spraigā cīņā ar 5:6 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Zviedrijai.

Nākamo cīņu Latvijas izlase šajā pasaules čempionātā aizvadīs pirmdien, kad tiksies ar Zviedriju, bet pēc tam gaidāmas cīņas arŠveici, Vāciju, Austriju un Franciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!