Foto: LETA
Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks trešdien oficiālajā vizītē Helsinkos valsts vēstniekam Somijā Jurim Bonem pasniedza izlases kreklu.

Bonem tika pasniegts izlases krekls ar valstsvienības spēlētāju autogrāfiem.

Baldonieks vēstniecības pārstāvjiem pateicās par silto uzņemšanu un izcēla, ka ir patīkami šādu izlases viesošanos vietējā vēstniecībā padarīt par tradīciju.

Tikmēr Bone izlasei novēlēja veiksmi pašlaik Helsinkos un Stokholmā notiekošajā pasaules čempionātā, izsakot pārliecību, ka izlase pēc neveiksmīgā turnīra sākuma noteikti ir spējīga saņemties un tikt pie kārotajiem rezultātiem.


Tāpat Bone pastāstīja, ka Latvijas līdzjutēji Helsinkos iztikuši bez ievērojamiem starpgadījumiem. Neviens Latvijas piederīgais šajā laikā vēstniecībā pēc palīdzības nav vērsies.

Pasākumā bija aicināti piedalīties Somijā dzīvojošie latvieši, Somijas un Latvijas draudzības biedrības "Rozentāla biedrība" biedri, ārvalstu diplomāti, kā arī Somijas Hokeja federācijas vadība.

Latvijas izlase vēstniecībā bija ieradusies pilnā sastāvā, izņemot ārstu Jāni Kvēpu un aizsargu Georgiju Pujacu, kuri bija devušies uz medicīniskajām izmeklēšanām.

2013.gada pasaules čempionāts hokejā notiek no 3.maija līdz 19.maijam. Otro reizi čempionāts tiek aizvadīts divās valstīs - Zviedrijā un Somijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!