Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis pēc lieliskā snieguma mačā pret Kanādu neslēpa savu sašutumu par ielaistajiem vārtiem pagarinājumā, jo viņam gribējās dot komandas biedriem iespēju izveidot kādu uzbrukumu, intervijā televīzijas kanālam LTV7 pēc spēles teica pats Gudļevskis.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase pirmdien ar rezultātu 1:2 pagarinājumā piekāpās Kanādas valstsvienībai, pēc 21 gada pārtraukuma izcīnot punktu pret kanādiešiem. Gudļevskis šajā mačā atvairīja 31 no 33 pretinieku metieniem.

"Jutos ļoti labi. Man šķiet, ka mēs labi cīnījāmies, labi spēlējām mazākumā. Mums bija iespējas. Man gribējās čaļiem dot vienu iespēju pagarinājumā. Es vienkārši gribēju labi nospēlēt līdzjutējiem un komandas biedriem. Mums ir labs turnīrs, mums vajag turpināt un nevajag atlaist," sarunā ar LTV7 reportieri sacīja Gudļevskis.

Gudļevskis šajā mačā pirmos vārtus ielaida jau trešajā minūtē, taču viņu tas pārāk neietekmēja. "Ielaižot vārtus, darbs jau nemainās, jo arī nākamā ripa ir jāatsit. Uz to arī koncentrējos," sacīja vārtsargs.

"Šī spēle beigusies. Mums tagad ir jāizdara secinājumi, ko mēs darījām nepareizi un ko varam darīt labāk. Rīt jauna spēle," uzsvēra Gudļevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!