Foto: LETA
Vairāki Latvijas hokeja fani pasaules čempionātā Prāgā spēles skatījušies fanu pilsētiņā, netiekot O2 arēnā, jo biļetes par sakarīgu cenu esot deficīts, vēsta "Neatkarīgā".

Tradicionāli fani pirms pasaules čempionāta nesteidz iegādāties biļetes, cerot iegūt tās par krietni lētāku cenu pie arēnas pirms spēles vai pat neilgi pēc spēles sākuma. Tomēr Prāgā situācija pirmajās spēļu dienās bijusi krasi atšķirīga, jo daļa fanu palikuši ārpusē.

Kā vēsta laikraksts, uz pirmo pasaules čempionāta spēli starp Latviju un Kanādu maza auguma melnīgsnēji spekulanti piedāvājuši divas biļetes kopā par 1000 eiro, zemāka līmeņa vietās biļešu cena "no rokas" bijusi 200-300 eiro. Cerības, ka pēc spēles sākuma cena kritīsies, arī neesot piepildījušās, jo lētākās biļetes pēc spēles pirmās svilpes bijušas pa 80 eiro. Latvijas fani tādu cenu par biļetēm nav bijuši gatavi maksāt, tādēļ vismaz 100 līdzjutēji palikuši ārpusē.

Līdzīga situācija bijusi manāma pirms Latvijas spēles pret mājinieci Čehiju, lai gan cenas bija kritušās. Atkal melnīgsnējie vīreļi piedāvājuši biļetes par 100 eiro. Arī šoreiz Latvijas līdzjutēji cerējuši, ka pēc spēles sākuma biļetes būšot lētākas un maksās ap 30 eiro, tomēr atkal sanācis "aplauzties" un palikt ārpus arēnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!