Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases sastāvā pasaules čempionāta svētdienas spēlē pret Vāciju uz ledus dosies uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, bet malā paliks Andris Džeriņš. Izmaiņas būs trešajā un ceturtajā uzbrukuma virknējumā, aģentūra BNS novēroja valstsvienības rīta treniņā Stokholmas "Globen Arena" treniņlaukumā.

Pusstundu ilgajā pirmspēles ieslidošanās treniņā nemainīgas palika pirmās divas maiņas. Sarkanajos kreklos trenējās Miķelis RēdlihsJānis SpruktsMiks Indrašis, ar aizsargiem Krišjāni Rēdlihu un Gunti Galviņu. Melnās krāsas krekli bija Mārtiņam Cipulim - Aleksejam Širokovam – Kasparam Daugaviņam, un aizsargiem Oskaram Bārtulim un Oskaram Cibuļskim. Zilajos kreklos treniņu aizvadīja Gints Meija – Armands Bērziņš – Roberts Bukarts un aizsargi Georgijs Pujacs ar Kristapu Sotnieku. Balti krekli bija Ķēniņam – Jurim Štālam – Kasparam Saulietim un aizsargiem Rodrigo Laviņam un Jānim Andersonam. Dzeltenos kreklos trenējās Koba Jass un Džeriņš.

Latvijas izlases galvenā trenera asistents Artis Ābols pēc treniņa pastāstīja, ka spēlei pret Vāciju netiks pieteikts Džeriņš, jo galvenais treneris Teds Nolans nav bijis apmierināts ar viņa sniegumu pirmajā spēlē pret Krieviju sestdien. Otro maču pēc kārtas spēlei netiks pieteikts arī aizsargs Andersons.

Ābols uzsvēra, ka spēle pret Vāciju Latvijas valstsvienībai ir ļoti svarīga. "Ja mēs gribam sapņot par ceturtdaļfinālu, tad noteikti ir jāuzvar. Gan mums, gan vāciešiem šī spēle no tālākā turnīra viedokļa ir ļoti svarīga," sacīja Ābols.

Spēle starp Latviju un Vāciju Stokholmā sāksies plkst. 21.15 pēc Latvijas laika. Jau ziņots, ka sestdien Latvijas izlase čempionātu sāka ar 2:5 zaudējumu Krievijai, bet Vācija piektdien ar 3:0 uzvarēja Itāliju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!