Foto: AFP/Scanpix
2017. gada pasaules hokeja čempionāta Parīzes grupas spēlē sestdien Slovēnijas izlase parādīja raksturu un atspēlēja četru vārtu deficītu pret Šveici, taču pēcspēles metienos slovēņi piedzīvoja zaudējumu ar 4:5.

Šveices hokejisti spēli iesāka vareni un izvirzījās vadībā ar 4:0. Vispirms vairākumā 11. minūtē Andress Ambuls izvirzīja šveiciešus vadībā, bet 12 sekundes pēc tam Getans Hāss panāca 2:0. Tad 17. minūtē Romēns Lefels guva trešos vārtus, bet drīz pēc tam Simons Bodemans panāca jau šķietami uzvaru nesošu pārsvaru.

Otrajā periodā Slovēnijai izdevās savu spēli sakārtot, un otrās trešdaļas beigās Jans Muršāks mazākumā guva pirmos vārtus savai komandai, bet trešajā periodā slovēņi turpināja pakaļdzīšanos. 46. minūtē Žiga Jegličs panāca rezultātu 2:4, bet deviņas minūtes vēlāk Slovēnijai bija lielais vairākums. Tajā precīzi meta Jans Urbašs, bet minūti vēlāk Roberts Saboličs panāca izlīdzinājumu.

Cīņa turpinājās pagarinājumā, bet neviena komanda uzvaru neizrāva. Pēcspēles metienu sērijā vienīgais precīzi meta šveicietis Damjens Brunners, izglābjot savu komandu no zaudējuma.

$duelID=585;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!