"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē svētdien otro uzvaru trīs cīņās izcīnīja "Jūrmala", kas spraigā duelī Igaunijā ar 71:68 pieveica Raplas "Avis Utilitas".

"Jūrmalai" uzvaru kaldināja kluba spēlējošais prezidents Edgars Jeromanovs un Endrū Šmits, kuri katrs guva pa 15 punktiem. Šmita kontā vēl arī 11 atlēkušās bumbas, bet Raplas komandā labākais bija viens no Igaunijas izlases līderiem Rains Veidemans, kurš guva 23 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies trešdien, 10. oktobrī, pulksten , kad piedāvāsim tiešraidi no Igaunijas - čempioni "Kalev/Cramo" uzņems LU. Pēc tam nākamo sestdien, 13. oktobrī, portāls "Delfi" piedāvās uzreiz trīs tiešraides, no kurām centrālā būs Latvijas grandu duelis - "VEF Rīga" savā laukumā uzņems "Ventspili".

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!