Foto: DELFI.ee
Portāls "Delfi" trešdien, 3. oktobrī, turpina "OlyBet" Latvijas-Basketbola līgas tiešraides ar divām spēlēm no Kurzemes un Vidzemes.

Pirmo reizi šajā sezonā tiešraidē piedāvāsim spēli ar "Valmiera Glass/ViA" komandas dalību – pie valmieriešiem viesojas "Tartu Ulikool" jeb Tartu Universitātes vienība. Spēles sākums pulksten 19:00, bet no pulksten 18:30 "Best4sport" studijā diskutēs Artūrs Šēnhofs un Kaspars Kambala. Studija un spēle būs vērojama arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Abas studentu komandas turnīru sākušas ar uzvaru. Valmieriešu panākumā pret kaimiņiem "Valga/Valka" (88:84) lielāko ieguldījumu deva pieredzējušie Jānis Kaufmanis (20 punkti) un Edmunds Elksnis (19 punkti). Tartu komanda, kas pēc sudraba medaļu izcīnīšanas Igaunijas čempionātā samazinājusi budžetu un atjauninājusi sastāvu, "OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgu sākusi ar negaidīti pārliecinošu uzvaru pār BK "Jūrmala" (79:59). Rezultatīvākie bija Merts Rozentāls (30 punkti) un lietuvietis Arns Velička (23 punkti).

Tajā pašā laikā pulksten 19:00 otrā Latvijas galā "Ventspils" uzņems "Parnu Sadam" komandu. Šī spēle tiešraidē būs vērojama portālā "Delfi".

Ventspilnieki no izbraukuma uz Tallinu mājās atgriezās ar zaudējumu "Kalev/Cramo" (85:97) un uzvaru pār "Tal Tech" (92:78). Pirmajos mačos uz komandas līderu godu pieteikušies jaunie leģionāri – saspēles vadītājs Entonijs Bīns (13 un 16 punkti) un spēka uzbrucējs Džonatans Arledžs (19+11 atlēkušās bumbas; 16 punkti otrajā spēlē), labā sportiskā formā sezonu sākuši valstsvienības spēlētāji Rihards Lomažs un Ingus Jakovičs.

Pērnavas komanda pirmajā spēlē izbraukumā zaudēja BK "Ogre" ar 74:99. Rezultatīvākie bija igauņiem bija Karls Martins Kasks (17 punktu) un Mihkels Kirvess (16 punkti).

Vēl vienā spēlē trešdien latviski-igauniskā komanda "Valga-Valka/ Makss & Moorits" uzņems "Jūrmala". Šo spēli basketbola fani varēs tiešraidē vērot "Delfi.ee". "Jūrmala" sezonu sākusi ar negaidīti smagu zaudējumu Ratu (59:79), kur Kristaps Mediss guva 17 punktus, Endrū Šmits 12, bet komanda zaudēja cīņā par atlēkušajām bumbām (39-52) un neprecīzi meta gan divpunktniekus (14/33), gan sodus (7/20). Robežpilsētas komanda zaudēja Vidzemes derbijā Valmierā (84:88), kur Deišons Kings guva 21 punktu, Guntis Sīpoliņš 18.

Pēc visām "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraidēm dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides pēc trešdienas spēlēm turpināsies 6. oktobrī, kad "Ogre" savās mājās pulksten 17:00 uzņems Latvijas čempionus "Ventspili". Pēc tam svētdien, 7. oktobrī, pulksten 17:00 piedāvāsim tiešraidi no Igaunijas - Raplas "Avis Utilitas" uzņems "Jūrmalu".

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!