Foto: F64
Ar uzvaru 2019. gadu trešdien sāka "VEF Rīga", kas "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē pārliecinoši ar 81:59 pieveica "Betsafe/Jūrmala".

"Vefiņam" tā bija 13. uzvara 15 spēlēs, bet jūrmalnieki piedzīvoja astoto neveiksmi 16 mačos.

"Betsafe/Jūrmala" pieteikumā mačam bija atrodami tikai astoņi spēlētāji, bet "VEF Rīga" spēlēja ar deviņiem basketbolistiem. Līdz ar to treneri daudz variēja ar komandu sastāviem, ļaujot daudz spēlēt visiem pieteiktajiem basketbolistiem.

Jūrmalnieki drosmīgi sāka maču, ik pa laikam izvirzoties vadībā. Pirmās ceturtdaļas otrajā pusē iniciatīvu pārņēma "VEF Rīga", bet pirmā puslaika izskaņā "Betsafe/Jūrmala" ar veiksmīgiem uzbrukumiem samazināja starpību līdz 33:39. Otrā puslaika sākumā "VEF Rīga" palielināja savu pārsvaru un turpinājumā Latvijas vicečempionu uzvara vairs nebija apdraudēta.

Uzvarētājiem 17 punktus guva komandas kapteinis Mareks Mejeris, bet 16 punkti Stīvam Zekam. "Betsafe/Jūrmala" rindās labākais ar 14 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Lauris Blaus, bet Edgars Jeromanovs guva 13 punktus.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 5 . janvārī, kad piedāvāsim divus Latvijas klubu dueļus - LU uzņems Latvijas čempionus "Ventspili", bet pastarīte "Jēkabpils/SMScredit.lv" savās mājās tiksies ar "Valmiera glass/ViA". Spēle Rīgā sāksies pulksten 17:00 un to tiešraidē varēs vērot tikai portālā "Delfi.lv". Savukārt cīņa Jēkabpilī sāksies pulksten 18:00 un tā tiešraidē tiešraidē būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!