Foto: F64
Profesionāli sportisti no kopumā 14 valstīm pieteikušies starptautiskajām vieglatlētikas sacensībām "Kuldīgas Katrīnas kauss", kas Kuldīgas vieglatlētikas manēžā norisināsies nākamnedēļ – 18. janvārī.

Vieglatlētu pieteikšanās "Kuldīgas Katrīnas kausam" noslēdzās vakar 8. janvārī. Sacensībām pieteikušies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Grieķijas, Itālijas, Somijas, Portugāles, Ungārijas, Francijas, Lielbritānijas un Nīderlandes.
Ar šīm sacensībām tiks atklāta 2014. gada vieglatlētikas sacensību sezona, un jau tradicionāli tajās startēs gan Latvijas vadošie sportisti, gan vieglatlēti no citām valstīm.

Šogad Kuldīgas vieglatlētikas manēžā, Dzirnavu ielā 13, norisināsies jau 4. starptautiskās sacensības vieglatlētikā "Kuldīgas Katrīnas kauss". Jau otro gadu šīs sacensības ir iekļautas Eiropas sacensību kalendārā (EAP – European Athletic Promotion).

Sacensību atklāšana – 18. janvārī plkst. 15.30. Sportisti sacentīsies šādās disciplīnās: 60 m, 400 m un 1500 m skrējienā, augstlēkšanā, tāllēkšanā, kārtslēkšanā, trīssoļlēkšanā, kā arī 60 m barjerskrējienā.

No Latvijas sacensībās piedalīsies arī 2012. gada Eiropas čempionāta bronzas medaļas īpašniece, Londonas olimpisko spēļu 9. vietas ieguvēja, viena no Latvijas sporta uzlecošajām zvaigznēm Laura Ikauniece. Sacensībās gaidām arī olimpiešus – Mareku Ārentu, Aigu Grabusti, Laumu Grīvu un citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!