Filmas "U-571" zvaigzne Džons Bondžovi negatavojas atvadīties no rokmūziķa karjeras, taču viņš vēlētos veltīt tai mazāk uzmanības, jo viņš tagad pievērsies arī kinoaktiera profesijai, "TV Guide Online" atzina rokmūziķis.
"Nedomāju, ka braukšu tūrēs tik bieži kā agrāk," intervijā teica Bondžovi. Patiesi, grupas "Bon Jovi" ieplānotā 50 koncertu tūre, kas sāksies jūlijā, ir tikai aptuveni piektā daļa no līdzšinējo turneju apjoma.

"Būtu jauki, ja varētu darīt abas lietas," atzīst 38 gadus vecais Bondžovi, kura nospēlēto kinolomu saraksts strauji pieaug. "Es apbrīnoju tādus cilvēkus kā Sinatra, kurš koncertēja līdz 80 gadu vecumam un piedalījās 60 filmās – tāda dzīve būtu lieliska."

"Grupā es spēlēju aizsarga lomu," stāsta Bondžovi. "Kino, es tikai ierodos un nospēlēju savu lomu. Un es varu būt vienkārši mākslinieks, tas ir kas jauns un aizraujošs – tas ir izaicinājums."

Gatavojoties grupas jaunā diska reklamēšanai un ieplānotajai koncertturnejai, Bondžovi savu darbību kinojomā ierobežojis ar lomu filmā "Pay It Forward", kurā viņa partneri ir Kevins Speisijs un Helēna Hanta. Taču janvārī viņš gatavojas atkal koncentrēties darbam kino.

Rokmūziķis atzīst, ka patlaban lasot vairāku filmu scenārijus, taču neviens no tiem neesot par rokzvaigznēm: "Dies' pasargi! Ticiet man, esmu diezgan atskatījies tādus scenārijus, un tos visus var pakārt uz nagliņas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!