Pasaules tenisa ranga līderis Andrē Agasi vēl nedomā par savas karjeras beigām. Pēc neveiksmes Vimbldonas tenisa turnīra astotdaļfinālā slavenais amerikānis paziņoja, ka atgriezīsies šajā turnīrā arī nākamgad.
"Kāpēc lai es neatgrieztos šeit? Es esmu tenisa spēlētājs, tāpēc nākamgad noteikti būšu atpakaļ," paziņoja Agasi, kurš pirmdien piecos setos zaudēja austrālietim Markam Filipusim.

Šā gada Vimbldonas turnīrā pirmo reizi kopš 1967. gada ceturtdaļfinālā nav iekļuvis neviens no iepriekšējo gadu šī turnīra uzvarētājiem. Agasi Vimbldonas "Grand Slam" titulu izcīnīja 1992. gadā.

Pirmdien vīru turnīra ceturtdaļfinālā iekļuva arī mājinieku cerība brits Tims Henmens, kurš ar 6-2, 6-7, 7-5, 6-3 pārspēja pagājušā gada finālistu Deividu Nalbandjanu no Argentīnas.

Otrdien sezonas trešajā "Grand Slam" turnīrā notiks četras ceturtdaļfināla spēles sievietēm. Savā starpā tiksies četras amerikānietes: Serēna Viljamsa ar Dženiferu Kapriati, bet Venusa Viljamsa ar Lindseju Devenporti.

Beļģiete Kima Klijstersa spēlēs pret Silviju Farinu Elia (Itālija), bet Žustina Enina-Ardēna (Beļģija) pret Svetlanu Kuzņecovu (Krievija), kas pirmdien ar 6:1, 2:6, 7:5 pārspēja savu tautieti - tenisa jauno talantu Mariju Šarapovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!