Foto: Reuters/Scanpix
Ukrainas smagā svara bokseris Vitālijs Kļičko arī vēlas aizvadīt cīņu ar ambiciozo britu bokseri Deividu Heju.

Jau vēstīts, ka 2.jūlijā notikušajā boksa mačā Vitālija jaunākais brālis Vladimirs Kļičko pieveica Heju pēc punktiem ar 117:109, 118:108 un 116:110.

Pēc šīs cīņas brāļiem Kļičko pieder visi prestižākie boksa tituli.

Jau vēstīts, ka Hejs pēc zaudējuma Kļičko atzina, ka vēlētos aizvadīt revanša cīņu, taču vēlāk viņa treneris Ādams Būts izteicās, ka brits nav gatavs cīnīties ne ar vienu no brāļiem Kļičko, jo viņu neapmierina neizdevīgie līguma nosacījumi.

Tomēr Vitālijs Kļičko jau vairākas reizes atzinis, ka vēlas ringā pārspēt britu, jo viņš ar saviem izteikumiem aizvainojis abus brāļus.

"Tagad, kad Hejam vairs nav neviena titula, ir tikai viens iemesls, kāpēc ar viņu vēlos cīnīties - viņš ar saviem vārdiem mani ir aizvainojis," teica vecākais no brāļiem Kļičko. "Es vēlos Hejam sniegt atbildi, noguldot viņu uz grīdas."

"Man tas personīgi būtu lieliski. Ja cīņa notiks, tad tā būs mana lielākā motivācija," viņš turpināja. "Hejam nav cieņas pret savu pretinieku, viņš pirms cīņa mēģina no sāncenša izvairīties."

"Tāpat viņam vienmēr ir attaisnojumi un viņš vienmēr aizvaino mani, manu brāli un manu ģimeni," skaidroja bokseris. "Brits ir slavens ar saviem izteikumiem, nevis boksa prasmēm. Es vēlos viņu aizsūtīt tur, kur ir viņa vieta."

Vitālija Kļičko nākamā cīņa būs 10.septembrī Varšavā, kad viņš cīņā ar poli Tomašu Adameku aizstāvēs Pasaules Boksa padomes (WBC) titulu.

Kā ziņots, Vladimira Kļičko un Heja savstarpējā cīņā tika apvienots Heja prestižais Pasaules Boksa asociācijas (WBA) smagsvara čempiona tituls ar Kļičko Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) smagsvara čempiona tituliem.

Vitālijs Kļičko profesionālajā karjerā ir aizvadījis 44 cīņas, kurās izcīnījis 42 uzvaras, no kurām 39 uzvarētas ar nokautu. Savukārt Hejs karjeras laikā 27 cīņās ticis pie 25 uzvarām, turklāt 23 izcīnītas ar nokautiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!