Uz fārmklubiem AHL čempionātā ceturtdien nosūtīti tika vēl divi Latvijas hokejisti, kas piedalījās NHL komandu treniņnometnēs pirms jaunās sezonas sākšanās.
Karolīnas "Hurricanes" uz Lovelas "Lock Monsters" nosūtīja Kasparu Astašenko, bet Ņūdžersijas "Devils" fārmklubā Olbanī "River Rats" sezonu sāks aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Kā jau ziņots, uz saviem fārmklubiem latviešu hokejistus nosūtīja arī Vankūveras "Canucks", Kolorādo "Avalanche" un Sentluisas "Blues". Konkurenci uz vietu "Canucks" sastāvā neizturēja Herberts Vasiļjevs, bet Sentluisas "Blues" rindās nostiprināties nespēja Arvīds Reķis. "Avalanche" savukārt uz fārmklubu nosūtīja aizsargu Agri Savielu.

NHL klubs Minesotas "Wild" uz junioru komandu atpakaļ nosūtīja perspektīvo uzbrucēju Armandu Bērziņu, kas sevi labi bija parādījis treniņnometnē.

NHL klubu treniņnometnēs pirms jaunās sezonas piedalās vēl tikai pieci Latvijas hokejisti, kam gan vietas savu komandu pamatsastāvos ir garantētas - Karolīnas "Hurricanes" vārtsargs Artūrs Irbe, Floridas "Panthers" aizsargs Sandis Ozoliņš, Našvilas "Predators" aizsargs Kārlis Skrastiņš, Minesotas "Wild" uzbrucējs Sergejs Žoltoks un Vankūveras "Canucks" vārtsargs Pēteris Skudra.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!