Latvijas basketbolists Ainars Bagatskis no BK "Ventspils" ir devies uz Krieviju, un pēc veselības pārbaudes viņš vēlas pievienoties Jekaterinburgas EVRAZ, pirmdien raksta avīze "Diena".
Ja Bagatskim Krievijā nebūs problēmu noslēgt līgumu, viņa līdzšinējais klubs"Ventspils" neliks šķēršļus pārejai, laikrakstam stāstīja Ventspils kluba direktors Ralfs Pleinics.

Bagatska iespējamā aizbraukšana, protams, pavājināšot komandu, tomēr diezin vai ietekmēšot sastāva komplektācijas politiku, pauda Pleinics.

"Nedomāju, ka meklēsim vēl vienu trešo numuru, toties noteikti vajadzīgs pastiprinājums centru un puscentru pozīcijā. Te iespējamas dažādas kombinācijas," atzina Pleinics cerot, ka pēdējās izmaiņas sastāva komplektēšanā būs šīs nedēļas laikā.

"Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks gribētu kandidātus pārbaudīt "Ventspils naftas" kausa izcīņā, kas paredzēta nedēļas beigās. Pēc tam komandas rīcībā būs pusotrā mēneša, lai sagatavotos debijai Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!