Latvijas čempionvienībai BK "Ventspils" trešdien pievienosies aizsargs Miroslavs Juričs, kurš no 1992. līdz 1996.gadam spēlēja Horvātijas valstsvienībā, aģentūru BNS pirmdien informēja Ventspils kluba preses dienests.
Tā kā vairāki "Ventspils" spēlētāji ārstē savainojumus, kluba vadība izvēlējās papildināt sastāvu ar Juriču. Pēc ceļgala operācijas atlabstošajam Kristapam Purnim sezona jau ir beigusies, bet Maira Četmena izredzes palīdzēt komandai ir neskaidras.

"Tā kā līdz sezonas beigām "Ventspils" sastāvā nevarēs spēlēt Purnis un nopietnu traumu ir guvis arī Četmens, un nav zināms, vai viņš šajā sezonā mums vēl varēs palīdzēt, komandā radies ārējās līnijas spēlētāju deficīts," norādīja BK "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks. "Tāpēc drīzumā ieradīsies Juričs. Cerams, ka šis basketbolists mums palīdzēs šajā sezonā, un nav izslēgts, ka arī nākamajā."

1975.gadā dzimušais un 194 centimetrus garais Juričs 1999.gadā kopā ar "Siroki Brijeg" ir izcīnījis Bosnijas un Hercegovinas kausu.

2004.gada janvārī Juričs parakstīja sadarbības līgumu ar Slovēnijas A1 līgas komandu "Rogla Atras", tomēr vienības sastāvā gan paspēja aizvadīt tikai dažus mačus un piekrita pārstāvēt "Ventspili".

Kopš 1999.gada viņš divas sezonas aizvadīja Ungārijas klubā "Debreceni VSE". No 2001.gada Juričs vienu sezonu aizvadīja Horvātijas komandā "Substral Maksimir", vidēji vienā spēlē gūstot 24,7 punktus. Jau nākamās sezonas sākumā Juričs pārgāja uz Slovēnijas vienību "Kraski Zidar", kur vidēji katrā mačā guva 21 punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!