Sestdien, 22.septembrī, Anglijas futbola Čempionāta līgas spēlē Latvijas miljonāram Valērijam Belokoņam piederošais klubs "Blackpool" cīnījās neizšķirti 2:2 (0:0) ar "Colchester United".
Pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā bez izteiktām vārtu gūšanas iespējām abām komandām.

Spēles 25.minūtē traumu guva blekpūliešu centra aizsargs Aiens Evats, kura vietā laukumā devās Kaspars Gorkšs, kurš otrā puslaikā kļuva par "Blackpool" pirmo vārtu līdzautoru, kad 54.minūtē, pēc stūra sitiena, Gorkšs ar galvu nometa bumbu pa sitienam Endijam Morelam, kurš nekļūdījās, panākot 1:0.

Spēles 63.minūtē Kolčesteras komanda panāca rezultāta izlīdzinājumu, kad aptuveni no soda sitiena vārtus guva Marks Jeitss.

Kad līdz spēles beigām bija atlikušas sešas minūtēs, blekpūlieši atkal izvirzījās vadībā, kad pēc stūra sitiena vārtus ar galvu guva Šauns Bārkers, taču jau pēc divām minūtēm "United" atkal izlīdzināja rezultātu, kad vēlreiz vārtus no soda sitiena guva Jeitss.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja "Blackpool" kluba direktors Normunds Malnačs, komanda jau otro reizi pēc kārtas izlaida uzvaru no rokām pēdējās spēles minūtēs , un abās spēlēs vaina būtu jāuzņemas blekpūliešu vārtsargam Račubkam. Runājot par Kaspara Gorkša sniegumu, Malnačs atzīmēja, ka latviešu futbolists aizvadījis teicamu spēli.

Pēc šās spēles "Blackpool" Anglijas Čempionāta līgas turnīra tabulā ar septiņās spēlēs izcīnītiem 10 punktiem atrodas devītajā vietā.

Nākamo spēli "Blackpool" aizvadīs otrdien, kad Līgas kausa spēlē savā laukumā tiksies ar "Southend United".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!