Anglijas futbola kluba "Blackpool F.C." komanda no Blekpūles (Blackpool) nākamnedēļ, 18. jūlijā ieradīsies Latvijā, lai līdz 24. jūlijam aizvadītu treniņnometni Ventspils Olimpiskajā Centrā un piedalītos vairākās draudzības spēlēs ar Latvijas futbola komandām.
Blekpūles futbola klubs, par kura līdzīpašnieku un prezidentu pērn kļuva Latvijas baņķieris un uzņēmējs Valērijs Belokoņs, pašlaik intensīvi gatavojas jaunajai futbola sezonai Anglijas Čempionātā (pilns nosaukums angļu valodā - The Coca –Cola Football League Championship) - vērtējot pēc komandu meistarības, Anglijas profesionālā futbola otrā spēcīgākā līga (pēc Anglijas Premjerlīgas).

Blekpūles futbola klubs Anglijas Čempionātā atgriežas pēc 29 gadu pārtraukuma, uzvarot sezonas noslēguma izslēgšanas spēļu finālā vienu līgu zemāk ( angļu valodā – Coca-Cola Football League One) Kluba vadība ir palielinājusi kluba budžetu, nolēmusi pilnveidot kluba stadionu un par sezonas galveno mērķi uzstādījusi stabilas pozīcijas ieņemšanu Anglijas 2. līgā. Komanda gatavošanos sezonai sāka jūlija pirmajā pusē, bet jau augusta sākumā sāksies Čempionāts. Treniņnometne Latvijā ir pirmssezonas sagatavošanās cikla sastāvdaļa.

Ceturtdien, 19. jūlijā plkst. 15:00 Ventspilī kluba komandai paredzēta draudzības spēle ar futbola klubu "Auda", bet sestdien, 21. jūlijā plkst. 17:00 Ventspilī – draudzības spēle ar futbola klubu "Ventspils". Pirmdien, 23. jūlijā, plkst. 18:00 Rīgā Blekpūles futbola kluba komanda aizvadīs draudzības spēli ar futbola klubu "Skonto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!