Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pēc izcīnītās uzvaras ar nokautu pār vācieti Manuelu Čarru bija ļoti piezemēts, tomēr uzsvēra, ka ir priecīgs.

Jau vēstīts, ka Briedis turnīrā Čečenijā skaisti pieveica Čarru, kuru personīgi uzaicināja republikas prezidents Ramzans Kadirovs. Kadirovs pirms boksa mača izteica prognozi, ka vācietis noteikti pieveiks Briedi.

"Paskatoties atkārtojumā cīņu, redzēju, ka ir vēl pie kā piestrādāt. Jāturpina strādāt un trenēties. Protams, ka esmu priecīgs," intervijā LTV raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja Briedis. "Es koncentrējos uz skaistu cīņu, ko biju apsolījis skatītājiem. Savu solījumu izpildīju."

"Cīņa nenogurdināja, vairāk nogurdināja viss tas, kas bija apkārt. Pa divām diennaktīm sanāca pagulēt kādas 30 minūtes. Vakar vēlu vakarā tikai atlidoju. Taču viss kārtībā, pārdzīvošu, atjaunošos un dzīvošu tālāk," turpināja Latvijas labākais bokseris.

Pēc cīņas Kadirovs rīkojis sportistu pieņemšanu, tomēr latvietim nav izdevies ar republikas galveno amatpersonu aprunāties par aizvadīto cīņu.

"Ar Kadirovu nesanāca daudz komunicēt, jo uz viņa rezidenci bija uzaicināti visi dalībnieki. Pēc pasākuma uzreiz lidojām uz mājām. Pret sportistiem tur attiecās ar paaugstinātu uzmanību. Kultūra Groznijā pavisam citādāka, tur ilgi nevarētu padzīvot. Latvijā ir vislabāk," stāstīja Briedis.

Par nākamajām cīņām Briedis stāstīja, ka vēl nekas nav izlemts. Viņš ar komandu izvērtēs piedāvājumus un tad nolems, vai nākamo reizi ringā pret pretinieku viņš izies ASV vai Eiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!