Trešdienas vakarā Latvijas Televīzija (LTV) piedāvā divas ekskluzīvas tiešraides. Latvijas basketbola un futbola izlases izbraukumā aizvada Eiropas čempionāta atlases turnīra spēles. DELFI komentāru rakstītājiem ir iespēja ‘nokļūt’ tiešajā ēterā.
Jau no 17.20 būs iespēja sekot līdzi Latvijas un Polijas basketbolistu cīņai, bet pēc tam 20.30 valstu sacīkste futbolā starp Latvijas un Sanmarīno izlasēm.

Translāciju laikā LTV studijā kopā ar raidījuma vadītāju Māri Rīmeni un žurnālistu Normundu Melderi būs arī sporta eksperti Valdis Valters un Miķelis Rubenis. Futbola spēles translāciju kolorītāku darīs LTV speciālkorespondents Dāvids Ernštreits, kurš no Sanmarīno pastāstīs par spēles aizkulisēs redzēto. Savukārt par basketbolistu sniegumu neklātienē izteiksies Kristaps Valters un Kārlis Muižnieks.

Arī DELFI lasītājiem tiek dota iespēja uzdot interesējošos jautājumus minētajiem sporta speciālistiem. Šim rakstam pievienotie interesantākie jautājumi tiks izmantoti gan komentāru sagatavošanā, gan, iespējams, uzdoti ekspertiem tiešajā ēterā, attiecīgi saņemot arī tiešas, nepastarpinātas un "dzīvas" atbildes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!