Zaudējumu Anglijas Čempionāta līgas spēlē otrdien, 2.oktobrī, piedzīvoja Latvijas uzņēmējam piederošais klubs "Blackpool", kas izbraukumā ar 1:3 (1:1) piekāpās "Coventry City".
Rezultātu spēles 32.minūtē atklāja blekpūlieši, kad pēc centrējuma no soda sitiena, sitot ar galvu, precīzs bija Endijs Morels, tomēr jau pēc 12 minūtēm "Coventry" rezultātu izlīdzināja, kad 11 metru soda sitienu realizēja Maikls Doils. Pretinieku "Blackpool" soda laukumā nogāza Denijs Koids.

Spēles 69.minūtē pēc strauja pretuzbrukuma "Coventry City" izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Maikls Mifsuds.

Kad ritēja spēles 81.minūte sarkano kartīti par pēdējās cerības sodu saņēma Latvijas izlases aizsargs Kaspars Gorkšs.

Pēc spēles portālam "Delfi" sašutumu neslēpa "Blackpool" kluba direktors Normunds Malnačs: "Tajā situācija nebija nekāda pēdējās cerības soda, jo pārkāpuma brīdī "Coventry" uzbrucējs nebija kustībā uz vārtiem. Mēs noteikti iesniegsim apelāciju par šo epizodi."

Piecas minūtes pēc otrajiem vārtiem Robijs Simpsons panāca spēles beigu rezultātu – 3:1 "Coventry City" labā.

"Komanda kopumā un Kaspars aizvadīja labu spēli, taču tiesneša rupja kļūda salauza spēles gaitu. Jau tā mums pirms šās spēles traumu dēļ bija problēmas ar aizsardzības spēlētājiem, taču tagad, pēc Kaspara noraidīšanas, es nezinu, kas mums sestdien spēlēs aizsardzībā," pēc spēles pastāstīja Malnačs.

Pēc šās spēles "Blackpool" Anglijas Čempionāta līgas turnīra tabulā ar deviņās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem atrodas 14.vietā 24 komandu konkurencē.

Nākamo spēli "Blackpool" aizvadīs sestdien, 6.oktobrī, kad Anglijas Čempionāta mājas spēlē tiksies ar "Plymouth Argyle".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!