Spānijas karaliskā futbola kluba "Real Madrid" galvenais treneris Fabio Kapello pēc trešdienas zaudējuma (0:2) Francijas čempionvienībai Lionas "Olympique" paudis neapmierinātību ar savu spēlētāju sniegumu un atzinis, ka Lionas futbolisti spēlējuši daudz kvalitatīvāk nekā "Real" spēlētāji, ceturtdien ziņo ārvalstu mediji.
"Liona ir ļoti laba komanda fiziskā un taktiskā ziņā," pēc spēles teicis Kapello, kurš Madrises kluba vadību pārņēma vasarā. "Neviens neiegūst piecus līgas čempionu titulus bez šādām īpašībām," piebildis Madrides kluba treneris.

Itāliešu treneris nekautrējies kritizēt savu komandu, sakot, ka "mēs šajā spēlē izdarījām ļoti maz. Mums nebija iespēju gūt vārtus, bija dažas izdevības otrajā puslaikā, bet tās nebija efektīvas iespējas pret tāda līmeņa komandu kā Liona".

Kapello arī norādīja, ka Madrides klubs pieļāvis daudz kļūdu aizsardzībā, kas pārvērtušās divos zaudētos vārtos. "Mums bija bumba un liels spēles laiks, bet nekādas jēgas tajā," atzinis Itāliešu futbola speciālists.

"Real" treneris gan norādīja, ka esot vēl daudz veicamu pārmaiņu. "Mums ir jāturpina ticēs savos spēkos un drīzumā mēs uzlabosim savu sniegumu," paudis Kapello.

Lionas komandas treneris Žerārs Uljē par savu komandu bija lepns un pēc spēles pauda pārliecību, ka viņa komanda būtu varējusi uzvarēt arī ar lielāku vārtu starpību.

"Šovakar mēs parādījām, ka mums ir pārliecība par saviem spēkiem un šāda pieredze varētu izrādīties ļoti noderīga tuvākajā nākotnē," teica Lionbas treneris.

Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas E grupas turnīra pirmās kārtas spēlē viesos ar 0:2 piekāpās Francijas čempioniem Lionas "Olympique".

Liona rezultātu atklāja jau 11.minūtē, kad precīzs bija Freds. Līdz pārtraukumam Francijas klubs savu pārsvaru dubultoja, kad 31.minūtē rezultatīvs sitiens padevās portugālim Tiagu.

Pagājušajā sezonā "Olympique" futbolisti Madrides klubu pārspēja ar 3:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!