Latvijas čempionu basketbolā "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc otrdienas uzvaras 94:83 ULEB kausa izcīņas mačā ar Serbijas un Melnkalnes klubu "Hemofarm" izteica nožēlu, ka spēles beigās nav izdevies noturēt iepriekš iekrāto 20 punktu pārsvaru.
"Varētu teikt, ka 37 vai 38 minūtes aizvadījām labi, taču nesaprotamu iemeslu dēļ komanda atdeva iniciatīvu pretiniekiem spēles izskaņas pēdējās divās minūtēs," laikraksts "Neatkarīgā" citē Muižnieka pēc spēles sacīto. "Tāpēc žēl, ka neizdevās noturēt iepriekš iekrāto divdesmit punktu pārsvaru. Taču kopumā varu būt apmierināts, jo komanda darbojās agresīvi visas cīņas gaitā un ar pilnu pašatdevi."

Uzslavas pēc spēles Muižnieks veltīja "Ventspils" centra uzbrucējam Bruno Pētersonam, kas "labi nospēlēja trešo ceturtdaļu, ne tikai izpildot savu uzdevumu strādāt aizsardzībā un savākt atlēkušās bumbas, bet arī guva vienpadsmit punktus, kas centram nav mazsvarīgi".

"Hemofarm" galvenais treneris Ačo Petrovičs norādīja, ka "lūzuma punkts bija trešā ceturtdaļa, kad nespējām gūt punktus no spēles".

""Ventspils" darbojās agresīvi aizsardzībā, dezorganizējot mūsu uzbrukuma shēmu. Taču tajā pašā laikā paši guva vieglus punktus un veiksmīgi izmantoja iespējas ātrajos uzbrukumos," sacīja Petrovičs. "Kopumā varu izteikt apmierinātību, ka komanda spēja saņemties mača izskaņā un pēdējā brīdī dzēst punktu deficītu no divdesmit līdz vienpadsmit."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!