Foto: Publicitātes foto
Latvijas karatisti atveduši divas zelta medaļas no Baltijā lielākā starptautiskā turnīrā Tallinā - "Tallinn Bulldogs", informē Latvijas Karate federācija.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Tallinā notika lielākais Baltijā starptautisks karatē turnīrs "Bulldogs Estonian Open". Latvijas "Baltijas Karate klubs" (BKK) šajā turnīrā tika pārstāvēts ar 11 sportistiem, kuri spēja izcīnīt vairākas godalgotas vietas.

Pirmajā sacensību dienā startēja kadetu, junioru un pieagušo sportisti.
Kategorijā līdz 67 kg divi BKK sportisti Kalvis Kalninš un Nikolajs Bodrovs iekļuva sacensību finālā, kur Kalvis ar 3-2 uzvarēja Bodrovu, bet kategorijā līdz 75 kg sacensību finālā iekļuva BKK pārstāvis Ruslans Sadikovs un ieguva 1. vietu.

Arī prestižaja "Open" svaru katgorijā divi BKK sportisti kāpa uz goda pjedestāla - Nikolajs Bodrovs uzvarēja trijās cīņas, vienā zaudēja un ieguva 3. vietu. Nepārspēts palika Ruslans Sadikovs, kurš uzvarēja visās cīņās. Viņš finālā pieveic Baltkrievijas sportistu ar 4-1 un ieņēma 1. vietu.

Apvienotā BKK un "Ippon.lv" klubu vīriešu komanda četru sportistu sastāvā (Ruslans Sadikovs, Nikolajs Bodrovs, Maksims Lupiks un Andrejs Ozerovs) pārliecinoši uzvarēja Zviedrijas un Somijas komandas un ieguva 1. vietu.

Juniors Vladislavs Aksitins svara kategorijā līdz 61 kg pārliecinoši uzvarēja vairākās cīņas, līdz piekāpās Krievijas sportistam no Tjumeņas, un ieguva 3. vietu.

Otraja sacensību dienā ļoti spēcīgā konkurencē startēja BKK mazie sportisti - katrā kategorijā par uzvaru cīnījās vairāk ka 30 sportistu. BKK jaunākie pārstāvji Leons Gaidugs un Haralds Upītis ieguva divas bronzas medaļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!