Foto: Publicitātes foto
Latvijas vīriešu izlase hokejā uz skrituļslidām (inline) trešdien Argentīnā notiekošā Starptautiskās Skrituļslidu sporta federācijas (FIRS) pasaules čempionāta otrajā mačā ar 1:5 (0:1, 1:4) piekāpās Čehijas valstsvienībai.

Vienīgos vārtus Latvijas izlases labā guva Guntis Pujāts.

Kā zināms, otrdien Latvijas valstsvienība ar 5:2 pārspēja Šveici.

Pirmo vietu grupā ar divām uzvarām ieņem Čehija, bet otrā vieta ir Latvija, kam viens panākums divās spēles. Tikmēr trešā un ceturtā ir Francija un Šveice, kas abas piedzīvojušas pa zaudējumam un savstarpējo spēli aizvadīs šovakar.

Turnīrs norisinās no 16. līdz 21.jūnijam. Latvija šogad spēlē augstākajā divīzijā, kurā piedalās astoņas labākās komandas pasaulē.

Pasaules čempionātā astoņas labākās komandas sadalītas divās grupās pa četrām vienībām. Latvijai pēdējā apakšgrupas spēle būs ceturtdien plkst.23 ar Francijas komandu.

Tikmēr otrajā grupā cīnās ASV, Itālijas, Spānijas un Kolumbijas valstsvienības. Pēc apakšgrupu cīņām komandas aizvadīs mačus vai nu par medaļām, vai nu par palikšanu augstākajā divīzijā.

Pērn Latvijas vīriešu izlase hokejā uz skrituļslidām izcīnīja astoto vietu Francijā notikušajā FIRS pasaules čempionātā.

Šo čempionātu rīko FIRS, taču jūlijā sāksies arī Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rīkots pasaules čempionāts inline hokejā.

Latvijas izlases vārtsargi: Renārs Seiksts, Renārs Kazanovs. Izlases uzbrucēji: Artjoms Ogorodņikovs, Artūrs Batraks, Miks Lipsbergs, Edgars Lipsbergs, Elvis Želubovskis, Guntis Pujāts, Jānis Golubovičš, Rūdolfs Maslovskis. Un izlases aizsargi: Sergejs Durdins, Aleksandrs Galkins, Viesturs Cimermanis, Arvis Purviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!