Eiropas titulētākā futbola kluba Madrides "Real" pārstāvji vienības rindās vēlas iegūt Vācijas valstsvienības pussargu Mihaelu Ballaku, informē vācu futbola žurnāls "Kicker".
"Real" galvenais treneris vācietis Bernds Šusters intervijā izdevumam "Kicker" apstiprināja Karaliskā kluba vēlmi parakstīt līgumu ar Ballaku, kurš pašlaik ir traumēts un "Chelsea" sastāvā nav pieteikts UEFA Čempionu līgas grupas turnīram.

"Mūsu durvis Mihaelam ir atvērtas," norādīja Šusters, kurš par "Real" galveno treneri kļuva vasarā, nomainot itālieti Fabio Kapello.

Šusters atzina, ka par klupšanas akmens varētu kļūt potenciālā darījuma finansiālā puse, kā arī norādīja, ka pirms šīs sezonas sākuma "Real" un "Chelsea" bija ļoti tuvu tam, lai panāktu vienošanos par Ballaka pāreju, taču toreiz Spānijas klubu pārstāvjus tomēr nobiedēja futbolista augstās prasības. "Chelsea" rindās Ballaka alga esot 200 tūkstoši eiro nedēļā. Pēc Šustera vārdiem, tagad "Real" pārstāvji esot pārskatījuši savas pozīcijas un ir gatavi nodrošināt 30 gadus vecajam vācu pussargam izdevīgus finansiālos nosacījumus.

Ballaks uz "Chelsea pārgāja pagājušā gada vasarā, kad beidzās viņa līgums ar Mihnenes "Bayern". Pussargs ar Londonas klubu parakstījis līgumu līdz 2009.gadam, bet kopš šī gada aprīļa, ceļgala traumas dēļ, laukumā doties nevar.

Mediķi pagaidām neprognozē, kad Ballaks varētu atgriezties laukumā, bet Šusters tic pussarga "fantastiskajām futbolista īpašībām", uzsverot, ka viņa problēmas "Chelsea" rindās saistītas ar to, ka treneri "nevirzīja spēli caur viņu".

Pagājušajā sezonā Ballaks "Chelsea" sastāvā 26 spēlēs guva piecus vārtus. No 2002. līdz 2006.gadam, aizstāvot "Bayern" krāsas, pussargs 107 spēlēs guva 44 vārtus. Vācijas valstsvienības rindās Ballaka kontā ir 77 spēles un 35 gūti vārti. 2002.gadā. Ar Ballaku ierindā Vācija Pasaules čempionātā izcīnīja otro vietu, bet četrus gadus vēlāk ieņēma trešo pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!