Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks, kas 25. jūnijā tika atbrīvots no basketbola komandas "Ventspils" trenera amata, nevēlas steigties ar lēmuma pieņemšanu saistībā ar jauno darba vietu.
"Latvija nav liela valsts, un runas par manu iespējamo darbu ar kādu no vienībām nebija negaidītas," intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" teica Muižnieks. "Iespējams, mana nākamā darba vieta varētu būt "Barons/LMT", bet tas nav vienīgais mans piedāvājums. Izvērtēšu visus "par" un "pret" un pieņemšu lēmumu."

Savukārt "Ventspils" vienības direktors Ralfs Pleinics sarunā ar laikrakstu noliedza baumas, ka Muižnieku varētu aizstāt Gundars Vētra, kurš 26. jūnijā tika atbrīvots no "Barons/LMT" galvenā trenera amata. "Mums ir vairāki varianti, no kuriem viens ir konkrēts. Lielāka skaidrība varētu būt nākamnedēļ. Ilgi gaidīt nevaram, jo jau 12. jūlijā vienībai paredzēti pirmie treniņi."

Muižnieks "Ventspils" kluba galvenā trenera amatā atradās kopš 2001./2002. gada sezonas. Viņa vadībā ventspilnieki piecas reizes pēc kārtas kļuvuši par Latvijas čempioniem, bet pagājušajā sezonā izcīnīja otro vietu, priekšā palaižot "ASK Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!