Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris Normunds Grunckis nosaucis paplašināto valstsvienības kandidātu sarakstu Rīgā gaidāmajam pasaules čempionātam, informē Latvijas Florbola savienība.

Latvijas izlase aktīvi gatavojas pasaules čempionātam, bet tagad galvenais treneris paziņojis, ka cīņu par vietu izlasē turpinās 30 spēlētāji.

Latvijas izlases kandidātu paplašinātajā sarakstā iekļauti trīs vārtsargi, deviņi aizsargi, kā arī 18 uzbrucēji. Vislielākā pārstāvniecība kandidātu sarakstā ir no Latvijas čempionvienības "Lielvārde/FatPipe" – septiņi florbolisti, no "Lekrings" un "Triobet/Ulbroka" ir pieci spēlētāji, no Stalbes "Pārgauja" – trīs, bet no Kocēnu "Rubene", "Rīga", "Ķekava", "Kurši" un "Valmiera" – pa vienam pārstāvim. Vēl pieci kandidāti spēlē ārzemju klubos – Morics Krūmiņš ("Nokian KrP", Somija), Artis Raitums ("TPS", Somija), Andris Blumbahs ("Steelers", Somija), Toms Bitmanis ("Sundsvall", Zviedrija) un Jānis Rajeckis ("Kloten-Bulach Jets", Šveice).

11. pasaules čempionātā Latvijas vīriešu izlase ielozēta B apakšgrupā, kur tās pretinieki būs Zviedrijas, Čehijas un Norvēģijas florbolisti. 3. decembrī mūsu florbolisti spēkosies ar pasaules čempioniem zviedriem, 4. decembrī – ar čehiem, bet 6. decembrī ar norvēģiem. Visas Latvijas izlases spēles notiks "Arēnā Rīga".

Latvijas vīriešu izlases kandidātu saraksts:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!