Foto: Publicitātes attēli

Latvijas regbijisti Jurijs Baranovs un Uldis Saulīte "Jeņisej STM" komandas ietvaros sestdien superfināla otrajā spēlē pārliecinoši ar 40:3 uzvarējuši komandu "Krasnij Jar", tādējādi kļūstot par Krievijas čempioniem, portālu "Delfi" inforemēja Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs Jānis Erenbergs.

Krievijas regbija čempionāta fināls sastāvēja no divām spēlēm. Pirmā beidzās neizšķirti 12:12. Kā pastāstīja Latvijas regbija tiesnesis Igors Buceņins, šis mačs notika ”Krasnij Jar” stadionā mīnus sešos grādos. Tā kā laukums nebija apsildāms, spēlētājiem nācās cīnīties uz apledojuša zāliena, kas nebūt neveicināja spēles kvalitāti, tāpēc arī uzrādīts tik neliels rezultāts.

Savukārt otra spēle notika mākslīgi apsildāmajā ”Jeņisej” stadionā, kur līdz ar laukuma kvalitāti, augusi arī laukuma saimnieku rezultativitāte, un sasniegts samērā ievērojams pārsvars 40:3. Baranovs un Saulīte laukumā pavadīja abas finālspēles, dodot ieguldījumu komandas uzvarā.

"Jeņisej STM" šosezon Krievijas čempionātā nezaudēja nevienu spēli un tikai vienu maču (pirmo finālspēli) nospēlēja neizšķirti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!