Foto: F64

"Rīga" komanda "Elvi Florbola līgas" spēlē trešdien savā laukumā mača pagarinājumā pārspēja Ķekavas "Bulldogs" vienību ar rezultātu 6:5 (1:1, 3:4, 1:0, 1:0).

Uzvaras vārtus pagarinājuma 20. sekundē guva Toms Bitmanis, turklāt "Rīga" vienība spēlēja skaitliskajā mazākumā. Bitmanis šajā mačā kopumā guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Vēl divus precīzus metienus izpildīja Lauris Zaicevs.

"Bulldogs" sastāvā Vladislavs Čerņavskis guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

Čempionāta kopvērtējumā pārliecinošā līderpozīcijā ar 55 punktiem 21 spēlē ir "Lielvārde", kas jau ilgāku laiku garantējusi pirmo vietu noslēgumā. Ar 42 punktiem seko "Ulbroka"/"Masters" un Cēsu "Lekrings". Par punktu mazāk iekrājusi "Valmiera"/ViA, kas vēl par punktu apsteidz "Mogo-RTU"/"Rockets" vienību. Pirmo sešinieku noslēdz Kocēnu "Rubene", kurai 38 punkti.

Tālāk "Rīga" ar 30 punktiem ir septītā, Liepājas "Kurši" ar 22 punktiem astotie, bet "Talsi"/"Krauzers" un Stalbes "Pārgaujas" rēķinā attiecīgi 20 un 19 punkti. Pie 15 punktiem tikusi "Bauska", bet pēdējie ar deviņiem punktiem ir Ķekavas "Bulldogs".

"Elvi Florbola līgā" vīriešiem šosezon spēlē 12 klubu komandas, kas vispirms aizvadīs divu apļu regulāro turnīru, pēc kura rezultātiem tiks noskaidrotas astoņas izslēgšanas spēļu dalībnieces. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētāji tiks noskaidroti cīņā līdz vienas komandas četrām uzvarām, bet finālā otro reizi pēc kārtas būs tikai viena spēle. Viena spēle noteiks arī bronzas medaļu ieguvējus. Jau zināms, ka izšķirošās spēles par medaļām notiks 9.aprīlī "Arēnā Rīga".

Savukārt četras komandas, kas nekvalificēsies izslēgšanas spēlēm, saglabājot regulārajā turnīrā iegūtos punktus, aizvadīs divu apļu papildturnīru. Komandai, kura ierindosies pēdējā vietā, būs jāaizvada pārspēles par vietas saglabāšanu "Elvi Florbola līgā" līdz četrām uzvarām ar pirmās līgas komandu, kas pretendēs uz iekļūšanu virslīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!