Latvijas banku kausa izcīņas basketbolā 11.turnīrā, kura ģenerālsponsors ir “VISA”, sestdien 3. aprīlī no plkst. 12 Rīgā, “Daugavas” sporta namā notiks izšķirošās cīņas par 1. un 3.vietu, “VISA Zvaigžņu spēle” ar meistarīgāko baņķieru un slavenību izlases līdzdalību, kā arī trīspunktnieku konkurss un dažādas izklaides visa pasākuma garumā, informē sacensību organizatori.
Finālspēles laukumā dosies “Parekss bankas” un “Pricewaterhouse Coopers” (PWC) basketbolisti. Priekšsacīkstēs tieši spēle starp šīm divām komandām beidzās tikai papildlaikā, kurā ar 77:67 pārāki bija 2003. gada čempionvienības “Parekss bankas” basketbolisti.

“Iekļūšana finālā ir mūsu komandas lielākais sasniegums banku basketbola vēsturē,” uzsvēra PWC komandas pārstāvis Dzintars Dreibergs. “Otras iespējas cīnīties par čempionu titulu mums tuvākajā laikā var arī nebūt, tādēļ finālā cīņai atdosim visus spēkus. Protams, “Parekss bankas” sastāvs ir labāk nokomplektēts, taču esmu pārliecināts, ka fināls būs interesants.”

“Līdz šim gūtā uzvaru sērija nebūt mūs nav iemidzinājusi, atzina “Parekss bankas” komandas basketbolists Uno Karlsons. “Grupu turnīrā veiksme bija mūsu pusē, un pagarinājumā uzvarējām PWC. Finālā šādu iespēju sāncenšiem nevēlamies dot!”

Pasākumu vainagos “VISA Zvaigžņu spēle”, kurā šoreiz mērosies spēkiem Latvijas banku basketbola kausa izcīņas izlase un Superklientu izlase, kurā būs daudzi gan sabiedrībā, gan tieši basketbola sabiedrībā pazīstami ļaudis.

“Banku basketbola “Zvaigžņu spēle” ir interesants pasākums”, savu pārliecību pauž Superklientu izlases pārstāvis, “Platforma Records” directors Rimants Liepiņš, kas savus spēkus izmēģināja arī pirms gada. “Ar vairākiem no banku izlases pārstāvjiem tiekos arī ikdienas darbā. Protams, būs interesanti doties laukumā ar izciliem basketbola meistariem Gundaru Vētru un Kārli Muižnieku, taču ne jau rezultāts ir galvenais, bet gan jautrība par kuru mēs parūpēsimies.”

“Labprāt piedalos šajā pasākumā, jo interesanti doties laukumā ne tikai kopā ar savu seno cīņu biedru Gundaru Vētru, bet arī ar citiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem,” saka BK “Ventspils” galvenais treneris Kārlis Muižnieks, kurš pārstāvēt Superklientu izlasi. “Šonedēļ īpaši gatavojos šai spēlei, lai uzlabotu sportisko formu, par kuru ikdienā nevar ir laiks parūpēties.”

Trīspunktnieku konkursa priekšsacīkstes aicināti piedalīties Edmunds Riņķis (“BankServiss”), Jānis Bebris (“Hipotēku banka”), Vilis Dambiņš (“Eks-LainBanka”), Edmunds Kidikas (“Nord/LB”), Mārtiņš Bergmanis (“Latvijas Unibanka”), Edijs Ločmelis (“Rietumu banka”), Jānis Katkovskis (Latvijas Banka), Andis Pogiņš (“Parekss banka”), Dzintars Dreibergs (PWC), Uģis Zemturis (“Hansabanka”), Oskars Silavs (LPA+RFB), Uldis Feldmanis (“Parekss banka”), Edijs Neilands (“Rietumu banka”), Māris Salna (“Hansabanka”). Šo sacensību fināls notiks “VISA Zvaigžņu spēles” lielajā pārtraukumā.

Šogad 5.vietu turnīrā izcīnījusi „Rietumu banka”, 6.vietu – Latvijas Banka, 7.vietu – „Latvijas Unibanka”, 8.vietu – „Nord/LB”, 9.vietu – „Eks-LainBanka”, 10. vietu – „Hipotēku banka”, 11.vietu – „BankServiss”.

Ieeja pasākumā - brīva!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!