Latvietim Kārlim Skrastiņam prestižais izdevums "Sport Illustrated" Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolorādo "Avalanche" šosezon prognozē vietu trešajā aizsargu pārī un regulāru došanos laukumā mazākumā.
"Avalanche", kas būs viena no galvenajām pretendentēm uz Stenlija kausu nākamajā sezonā, Skrastiņam paredzēta vieta vienā maiņā ar aizsargu Krisu Makalisteru, kas pagājušajā sezonā Kolorādo komandas sastāvā laukumā izgāja tikai 14 spēlēs. Makalisters gan dažos "Avalanche" pārbaudes mačos pirms jaunās sezonas ir devies laukumā kā malējais uzbrucējs, jo savainojumu dēļ spēlēt nevar Pīters Vorrels un Džims Kaminss.

Kā norāda "Sport Illustrated", pirmo aizsargu maiņu "Avalanche" komandā veidos Dereks Moriss un Robs Bleiks, bet otro - Martins Skoula un Adams Fūts. Kā tuvākie rezervisti aizsargu vidū tiek minēti Tomašs Slovāks un Deniss Smits.

"Avalanche" komandā lieliski nokomplektēti ir pirmie divi uzbrucēju trijnieki. Komandas jaunpienācēji Pols Karija un Tēmu Sēlanne spēlēs kopā ar Džo Sakiku, bet nemainīgs ir palicis pagājušās sezonas NHL rezultatīvākais trijnieks - Milans Hejduks, Peters Forsbergs un Alekss Tangajs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!