BK "Ventspils" pēc trešdien aizvadītās pārbaudes spēles piedāvās noslēgt līgumu serbu basketbolistam Zlatko Savovičam un lietuvietim Ķestutim Šestokam, ceturtdien pavēstīja Ventspils kluba preses sekretāre Linda Pētersone.
Trešdien vēlu vakarā ventspilnieki pārbaudes spēlē Rīgā ar 97:82 uzvarēja Maskavas "Dinamo", un pēc mača "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks norādīja, ka līgumi tiks piedāvāti Savovičam un Šestokam, bet vēl divu potenciālo viesspēlētāju amerikāņu Pola Rīda un Entonija Dobija vietā pagaidām tiks meklēti citi spēlētāji.

"Priecē, ka otro reizi uzvarējām spēcīgo Maskavas "Dinamo"," Muižnieku citēja Pētersone. "Parādījām labu komandas spēli. Bet galvenais mērķis bija pārbaudīt viesspēlētājus. Pēc šīm spēlēm piedāvāsim līgumu Savovičam un Šestokam. Prātā paturēsim arī Rīdu un Dobiju, bet šajos posteņos turpināsim meklēt spēlētājus."

Rezultatīvākais "Ventspils" spēlētājs cīņā pret Maskavas "Dinamo" bija Savovičs, kurš guva 26 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, četras reizes rezultatīvi piespēlēja un piecas reizes pārtvēra bumbu. Savukārt Rīds guva 22 punktus, bet Šestoka un Dobija rēķinā bija attiecīgi 16 un 15 punkti.

"Dinamo" ar 21 punktu izcēlās grieķis Nikos Ekonomu, kurš guva 21 punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!