Latvijas uzbrucējs Sergejs Žoltoks piektdien notikušajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā spēlē izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, bet viņa pārstāvētais klubs Minesotas "Wild" savā laukumā ar rezultātu 5:3 pārspēja Ņujorkas "Rangers" hokejistus.
Žoltoks laukumā piektdien aizvadīja tikai nedaudz vairāk par astoņām minūtēm, izdarīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem guva Pjērs Marks Bušārs, Filips Kuba, Mets Džonsons, Breds Bombardirs un Aleksandrs Daigls. Savukārt ņujorkiešu sastāvā ar rezultatīviem metieniem izcēlās Jans Hlavāčs, Toms Potijs un Metjū Bernabijs.

Savukārt Latvijas aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorādo "Avalanche" piektdien regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:0 uzveica Čikāgas "Blackhawks" vienību".

Skrastiņš laukumā aizvadīja nedaudz vairāk par 22 minūtēm, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficentu +3.

"Avalanche" labā divus vārtus guva Milans Hejduks, bet pa reizei ar rezultatīviem metieniem izcēlās Robs Bleiks, Džo Sakiks un Pols Karija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!