Foto: F64

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules ranga sarakstā pakāpies par divām vietām, bet WTA sieviešu tenisa rangā Jeļena Ostapenko zaudējusi vienu pozīciju.

Gulbis ATP rangā šobrīd ierindojas 79.vietā, kurā atradās arī pirms divām nedēļām. No citiem Latvijas tenisistiem Mārtiņš Podžus ir 518.vietā, kas ir četru pozīciju kāpums, Jānis Podžus pēc desmit pozīciju kāpuma ir 849.vietā, bet Miķelis Lībieties ir 859.vietā, kas ir kāpums par četrām vietām. Vēl Mikus Losbergs atrodas 1762.vietā.

Savukārt Ostapenko sieviešu tenisa rangā no 80.vietas noslīdēja uz 81.pozīciju, bet Anastasija Sevastova saglabājusi 112.vietu. Vēl Diāna Marcinkeviča ieņem 456.vietu.

ATP ranga līderpozīcijā pēc triumfa ATP sezonas noslēguma turnīrā joprojām atrodas Novāks Džokovičs, kuram seko Endijs Marejs, Rodžers Federers, Stens Vavrinka, Rafaels Nadals, Tomašs Berdihs, Davids Ferers, Kei Nišikori, Rišārs Gaskē un Žo-Vilfrīds Tsonga.

Savukārt WTA rangā pirmajā pozīcijā joprojām ir Serēna Viljamsa, aiz kuras atrodas Simona Halepa, Garbīne Muguruza, Marija Šarapova, Agņeška Radvanska, Petra Kvitova, Venusa Viljamsa, Flavia Peneta, Lūsija Safarova un Angelika Kerbere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!