Foto: AFP/Scanpix
Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis ceturtdien ar smagu uzvaru sāka Kualalumpuras 250 punktu ATP sērijas turnīru.

Ar otro numuru izliktais Gulbis ar rezultātu 6-3, 6-7 (3:7), 6-1 divu stundu ilgā cīņā pārspēja Vācijas tenisistu Filipu Pečneru, kurš ATP rangā ieņem 524.vietu.

Pirmajā setā Gulbis ātri lauza pretinieka servi un turpinājumā prata nosargāt savējo, uzvarot ar 6-3. Otrajā setā latvietis atkal ātri "nobreikoja" pretinieku, bet turpinājumā cīņa izlīdzinājās. Sestajā geimā Pečners atguva breiku, un otrā seta uzvarētāju nācās noskaidrot taibreikā, kurā pārāks bija vācietis.

Trešais sets sākās līdzīgā cīņā, bet ceturtajā geimā Gulbis lauza pretinieka servi. Viņš pretinieku "nobreikoja" arī sestajā geimā, ieliekot pamatus uzvarai. Pēdējā savas serves geimā latvietis darbojās precīzi, izcīnot smagu uzvaru.

Gulbim turnīra trešajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā būs jāspēkojas ar citu vācu tenisistu Benjaminu Bekeru, kurš no cīņas izslēdza ar sesto numuru izsēto portugāli Žoau Souzu. Bekers ATP rangā ir 66.vietā.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kur var aplūkot detalizētāku mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!