Foto: LETA
Austrālijas sportu nepilna pusgada laikā skārusi vēl viena traģēdija – no spēles laikā gūtajām galvas traumām nomiris kāds regbija spēlētājs, vēsta Austrālijas mediji.

Traģēdija notikusi aizvadītajā nedēļas nogalē kādās reģionālajās sacensībās starp "Quirindi Lions" un "Narrabri Blue Boars". Vienā no epizodēm 25 gadus vecais "Quirindi Lions" komandas spēlētājs Niks Tūts centās apturēt pretinieka uzbrukumu, taču manevrs bija neveiksmīgs – viņa galva atsitās pret pretinieka plecu.

Regbists saļima laukumā, viņam uz vietas tika sniegta pirmā palīdzība, bet pēc tam viņu ar speciālo helikopteru transportēja uz reģiona centrālo slimnīcu. Tūtam steidzami veica vairākas operācijas, tomēr tās neglāba sportista dzīvību.

"Tur nebija nekāda pārkāpuma, pat runa nevar būt par kaut kādu rupjību, tā bija neveiksmīga un traģiska epizode," medijiem teica "Quirindi Lions" kluba prezidents Niks Tūts.

Tas ir jau otrais traģiskais atgadījums Austrālijas sportā pēdējo mēnešu laikā. Pērnā gada novembrī nomira kriketa spēlētājs Filips Hjūdžs, kuram spēles laikā pa galvu trāpīja spēles bumbiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!