Foto: AP/Scanpix

Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā pamatturnīra otrajā kārtā otrdien iekļuva Anastasija Sevastova, kas vienīgā no Latvijas tenisistiem turpina "Australian Open".

Pirmās kārtas mačā Sevastova, kura pasaules rangā ieņem 113. vietu, pieveica mājinieci Jarmilu Volfu (122. vieta), kura spēli nepabeidza. Sevastova viegli uzvarēja pirmo setu ar 6-0, kura laikā pretiniece palūdza arī medicīnisko palīdzību.

Arī pēc zaudētā pirmā seta Volfai kortā sniedza palīdzību. Tas uz brīdi līdzēja Austrāliju pārstāvošajai tenisistei, kura izvirzījās vadībā ar 2-0. Taču tad Sevastova uzvarēja četrus geimus pēc kārtas, pēc kā pretiniece arī nolēma izstāties no turnīra.

Tagad "Australian Open" otrajā kārtā Sevastova tiksies ar kādreizējo pasaules ranga līderi Anu Ivanoviču (23. vieta), kura turnīrā izlikta ar 20. numuru. Pirmās kārtas spēlē Ivanoviča viegli ar 6-2, 6-3 uzvarēja austrālieti Tammiju Patersoni (459. vieta).

Jau ziņojām, ka "Australian Open" sieviešu vienspēlēs pirmdien zaudējumu piedzīvoja Jeļena Ostapenko, bet otrdien dramatiskā cīņā pēc zaudējuma maratonmačā no "Australian Open" izstājās Ernests Gulbis.

Portāls "Delfi" piedāvāja Sevastovas-Volfas spēles teksta tiešraidi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!