Foto: Publicitātes foto
Aizvadītas Entuziastu Pludmales Volejbola līgas otrās sezonas pirmās spēles, kurās spēkiem mērojās 12 vīriešu komandas, aizvadot 17 spraigas un interesantas spēles. Jaunā EPVL sezona ir iesākusies veiksmīgi, ar dažādiem jaunumiem un uzlabojumiem.

Viens no EPVL 2. sezonas jaunumiem ir katra spēlētāja un kopējā komandas statistikas veidošana, uzskaitot, cik punktus spēlētājs gūst uzbrukumā, ar servi, cik punktus izcīna savai komandai ar veiksmīgu bloku, kā arī tiek uzskaitītas spēlētāju kļūdas servē un sekmīga spēle aizsardzībā. Pēc iegūtajiem datiem tiks noteikti katra mēneša labākie spēlētāji, kas iegūs balvas no atbalstītājiem.

Pirmajā spēļu dienā ar spēlētājiem kopā bija arī jaunizveidotā EPVL televīzija, kuras veidotās video intervijas un mēneša apskati būs apskatāmi EPVL TV kanālā video vietnē YouTube.

Šobrīd kopējais komandu skaits ir 14, no kurām 6 ir pilnīgi jaunas komandas, kas EPVL pievienojušās šajā sezonā, bet 4 ir tādas, kuru sastāvs ir palicis nemainīgs no iepriekšējās sezonas.

Uzsākot jauno sezonu, ir veiktas izmaiņas līgu sadalījumā. Iepriekšējo trīs līgu - Augstākās, Pirmās un Sieviešu līgas vietā ir izveidota viena vienota vīriešu līga, iegūstot Galleria Riga nosaukumu. Vīriešu līgas galvenā balva ir brauciens uz FIVB Grand Slam turnīru Berlīnē. Galleria Riga līgas nolikums ir apskatāms EPVL mājas lapā sadaļā Nolikums.

Pieteikšanās EPVL 2. sezonai turpināsies līdz oktobra beigām. Komandas aicinātas pieteikties Galleria Riga līgai, aizpildot pieteikuma anketu līgas mājas lapā www.epvl.lv sadaļā pieteikums, norādot visu prasīto informāciju. Dalības maksa komandai par sezonu ir 370 eur.

Nākamais EPVL 2. sezonas posms notiks 26. oktobrī pludmales sporta centrā "Brazīlija". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!