Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža otrdien Longbīčas "Grand Slam" turnīra kvalifikācijā izcīnīja divas uzvaras, iekļūstot pamatsacensībās.

Kvalifikācijas pirmajā kārtā Pļaviņš/Regža ar rezultātu 2-0 (21:13, 21:19) pieveica amerikāņus Hadsonu Beitsu un Džeimsu EIveriju Drostu.

Savukārt otrajā kārtā latviešiem pretī stājās Kazahstānas duets Aleksejs Sidorenko un Aleksandrs DIačenko, kuru izdevās pārspēt trīs setu cīņā - 2-1 (21:17, 23:25, 15:11).

Līdz ar to pēc ilgāka pārtraukuma "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās startēs divi Latvijas dueti – Pļaviņš/Regža un Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Grupu kārtā Pļaviņš/Regža spēļu secībā tiksies ar Evandru/Pedru Solbergu no Brazīlijas, kā arī diviem Polijas duetiem - Gžegožu Fijaleku/Mariušu Prudelu un Mihalu Kadziolu/Jakubu Salankeviču. Savukārt Samoilovs/Šmēdiņš trešdien mērosies spēkiem ar Fransisko Marko/Kristianu Garsiju no Spānijas, bet ceturtdien spēlēs pret Volkanu Gogtepi/Muratu Giginoglu no Turcijas un Džonatanu Erdmanu/Kaju Matisiku no Vācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!