Latvijas pludmales volejbolistes Marija Čerņavska un Inese Raciņa sestdien ar devīto vietu noslēdza Norvēģijā notiekošo Eiropas U-18 čempionātu.

Ar septīto numuru izliktais Latvijas duets astotdaļfināla mačā pārliecinoši ar 0-2 (9:21, 11:21) piekāpās Vācijas pārim Marijai Kolozejai un Viktorijai Zīberei, kuras izliktas ar augsto otro numuru.

Līdz ar to Čerņavska/Raciņa sacensības noslēgušas dalītā devītajā vietā.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sestdien Čerņavska/Raciņa ar 2-1 (21:18, 17:21, 17:15) spraigā cīņā apspēlēja ar 30.numuru izliktās serbietes Irēnu Drobņaku un Tijanu Basiču.

Pirms tam apakšgrupu turnīrā Latvijas pludmales volejbolistes izcīnīja divas uzvaras trīs mačos, kas G apakšgrupā ļāva ieņemt otro vietu.

Izslēgšanas spēles Eiropas U-18 čempionātā sestdien uzsāka arī Latvijas puišu duets Pāvels Jemeļjanovs un Kārlis Kliemanis, kuri pirmajā kārtā ar 0-2 (15:21, 24:26) kapitulēja turnīra 24.numuram Marko Bakam un Kilianam Kasperam no Šveices.

Līdz ar to Latvijas pāris turnīrs noslēdzies ar ieņemtu dalītu 17.vietu.
Apakšgrupu turnīrā ar 12.numuru izliktie Jemeļjanovs/Kliemanis arī tika pie divām uzvarām, iegūstot otro vietu E apakšgrupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!