Foto: FIVB
Latvijas pludmales volejbola pāris Aleksandrs Samoilovs/Toms Šmēdiņš ar divām uzvarām iesākuši Kataras "Open" turnīru, kas notiek Dohā.

Pirmajā C grupas spēlē Latvijas sportisti pārliecinoši, 31 minūtes laikā ar 2-0 (21:15, 21:17) pieveica mājiniekus Halufu Abdelazīzu/Tameru Abdelrasulu. Samoilovs/Šmēdiņš šai turnīrā izlikti ar trešo numuru, viņu pirmie pretinieki - ar 30.

Ar uzvaru C grupas turnīru iesāka arī vācieši Tims Hollers/Jonass Šrēders (14.), kuri tāpat ar 2-0 (21:17, 24:22) pieveica kanādiešus Maiklu Plantingu/Kameronu Vīlenu (19.).

Turnīra turpinājumā Samoilovs/Šmēdiņš uzvarēja arī kanādiešus Plantingu/Vīlenu - 2-0 (21:17, 21:15). Otra uzvara arī Holleram/Šrēderam, kuru ar 2-0 (21:17, 21:15) pieveica Latvijas sportistu pirmos pretiniekus Abdelazīzu/Abdelrasulu.

Pataicoties labākai uzvarēto-zaudēto setu punktu attiecībai Latvijas sportisti ir izvirzījušies savas grupas kopvērtējuma galvgalī.

Kā ziņojām, Aleksandrs Samoilovs sezonas noslēdzošajā turnīrā Dohā startē ar Tomu Šmēdiņu, jo viņa pastāvīgais pārinieks, Toma brālis Jānis uz Kataru nevarēja doties personisku apstākļu dēļ, jo šajā laikā gaida ģimenes pieaugumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!