Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/ Jānis Šmēdiņš ar graujošu uzvaru trešdien Meksikā sāka Puertovaljartas "Open" turnīru. Pie uzvaras pirmajā spēlē tika arī Ruslans Sorokins/ Edvarts Buivids.

Priekšsacīkšu B grupas mačā Samoilovs/ Šmēdiņš ar 2-0 (21:8, 21:11) sagrāva Meksikas duetu Huanu Revueltu/ Migelu Anhelu Kardenasu Valdesu. Vēl priekšsacīkstēs trešdien Samoilovs/Šmēdiņš tiksies ar ķīniešiem Čenu Čeņu/ Dzjaņu Li, bet ceturtdien spēlēs pret Argentīnas duetu Pavlo Bjanči/ Huljanu Asadu.

Savukārt Samoilovs/ Buivids pirmajā spēlē H grupā ar 2-0 (21:18, 21:13) pārspēja turnīra astoto numuru, vāciešus Finu Ditelbahu/ Ēriku Korengu. Priekšsacīkstēs Sorokins/ Buivids trešdien spēlēs vēl pret Tobiasu Vinteru/ Lorensu Petutšnigu no Austrijas, bet ceturtdien pret brazīliešiem Evaldu Moreiru/ Bruno di Paulu.

Atšķirībā no pirmajiem pasaules tūres posmiem, Meksikā ieradušies divi Latvijas dueti – Samoilovs/ Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/ Edvarts Buivids, bet nav atbraukuši Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!