Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola līdzjutēji sociālajos tīklos ir vērsušies pie leģendārās rokgrupas "Rolling Stones" solista Mika Džegera ar lūgumu uzvaru Pasaules kausā novēlēt Nīderlandei vai Argentīnai, jo mūziķim esot "ļauna acs".

Fani ievērojuši, ka izlases, kurām veiksmi novēl Miks Džegers, piedzīvo zaudējumus. Tā aizvadītajā nedēļas nogalē koncertā Romā "Rolling Stones" līderis sanākušajiem 70 000 skatītāju novēlējis, lai Itālija uzvar svarīgajā spēlē pret Urugvaju. Kā zināms, itāļi zaudēja un dodas mājup, neiekļuvuši astotdaļfinālā.

Maijā Džegers koncertā Lisabonā novēlēja, lai Portugāles izlase pirmo reizi uzvar Pasaules kausā, bet viņi balansē uz izkrišanas robežas jau grupu turnīrā.

Pirms Anglijas spēles ar Urugvaju "Rolling Stones" līderis savā "Twitter" kontā ierakstīja: "Aiziet, Anglija! Šī spēle ir jāuzvar!" - un Anglija zaudēja ar 1:2.


Brazīlieši savā māņticībā ir atcerējušies arī senākus notikumus - 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas notika Dienvidāfrikā, Džegers ar dēlu Lūkasu, kura māte ir brazīliešu modele Lusiana Himenesa, tērpušies dzelteni zaļos kreklos, apmeklēja ceturtdaļfināla maču, kurā Brazīlija zaudēja Nīderlandei.

Tāpēc brazīlieši tagad līdz mūziķi savu atbalstu paust Nīderlandes izlasei vai brazīliešu senajiem konkurentiem, Argentīnai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!