Foto: AP/Scanpix
2014.gada Pasaules kausa finālturnīra priekšsacīkšu otrsā kārtas spēlē otrdien Meksikas izlase, pateicoties vārtsarga Giljermo Očoa teicamajam sniegumam, cīnījās neizšķirti 0:0 ar mājinieci Brazīliju.

Tas ir otrais neizšķirts un otrais bezvārtu neizšķirts šajā Pasaules kausa finālturnīrā. Pēc šīs spēles gan Brazīlijai, gan Meksikai ir pa četriem punktiem A grupas kopvērtējumā, bet Kamerūnai un Horvātijai, kuras otrās kārtas spēli aizvadīs trešdien, ir zaudējumi pirmajās spēlēs.

Brazīlijas izlase spēlē izdarīja 15 sitienus. Pieci no tiem bija vārtu rāmī un visi pieci ļoti bīstami, taču Očoa meistarība neļāva Pasaules kausa mājiniekiem gūt vārtus. Divas reizes Meksikas vārtsargs glāba pēc teicamiem Neimara sitieniem, bet vēl divas reizes tuvu vārtu guvumam bija Tjagu Silva.

Lai gan daudz aktīvāki mačā bija brazīlieši, Meksikai arī bija ļoti labas iespējas apbēdināt mājinieci. Tomēr Hosē Huana Vaskesa un Ektora Ereras spēcīgie sitieni lidoja tikai nedaudz virs vārtu pārliktņa, bet vēl dažas reizes droši nospēlēja Brazīlijas vārtsargs Žuliu Cēzars.

Portāls "Delfi" piedāvāja šīs spēles teksta tiešraidi.

$d_id=32; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/FIFAWorldCup2014/fifa2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!