Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Beļģijas futbola izlase savā pēdējā pārbaudes spēlē pirms Pasaules kausa izcīņas Krievijā pirmdien ar rezultātu 4:1 pārspēja Kostarikas futbolists.

Braiens Ruizs mača 24. minūtē izvirzīja vadībā Kostarikas komandu, bet septiņas minūtes vēlāk Drīss Mertens rezultātu izlīdzināja. Pirmā puslaika izskaņā Romelu Lukaku jau deva vadību Beļģijai, bet piecas minūtes pēc otrā puslaika sākuma viņš panāca jau rezultātu 3:1. Mača gala rezultātu 65. minūtē panāca Mišī Batšuajī, un atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās.

Šajā mačā savainojumu guva Beļģijas izlases līderis Edins Azārs, taču pēc spēles veiktajās pārbaudēs noskaidrojās, ka trauma nav nopietna un neapdraud viņa spēlēšanu Pasaules kausā.

Beļģijas izlase Pasaules kausā spēlēs G grupā, kurā tiksies ar Anglijas, Panamas un Tunisijas izlasēm. Savukārt Kostarika būs E grupā ar Šveici, Serbiju un Brazīliju.

Citā spēlē Senegāla ar rezultātu 2:0 pārspēja Dienvidkorejas futbolistus. Vienus vārtu korejieši raidīja savā "cietoksnī", bet Musa Konate otrā puslaika kompensācijas laikā ar 11 metru soda sitienu panāca divu vārtu pārsvaru savai komandai.

Senegāla Pasaules kausā spēlēs H grupā ar Poliju, Kolumbiju un Japānu, bet Dienvidkoreja sacentīsies ar Zviedriju, Vāciju un Meksiku F grupā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!