Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs "Lada", ko trenēs arī Latvijas speciālists Artis Ābols, pirms gaidāmās sezonas piesaistījuši virkni jaunu spēlētāju, ieskaitot vārtsargu, vēsta KHL oficiālā mājas lapa.

HK "Lada" noslēguši līgumu ar baltkrievu vārtsargu Stepanu Gorjačevski, kurš iepriekš pārstāvēja Hantimansijskas "Jugra" vienību. Līgums ar viņu noslēgts uz vienu sezonu.

Tāpat klubs piesaistījis trīs aizsargus - Alekseju Volginu, kurš iepriekš spēlējis Krievijas Augstākajā līgā (VHL), Krilu Putilovu no "Jugra" un Vladimiru Repinu no Penzas "Dizeļ". Ar šiem hokejistiem noslēgts divpusējs līgums uz diviem gadiem.

Vēl "Lada" veikusi apmaiņas darījumu ar diviem KHL klubiem - no Jaroslavļas "Lokomotiv" pret naudas kompensāciju iegūts uzbrucējs Alksandrs Mokšancevs, bet no HK "Soči" pret KHL "Talantu tirgus" ceturtās kārtas izvēli - aizsargs Jefims Gurkins.

Kā zināms, starpsezonā Latvijas speciālists Artis Ābols kļuvis par HK "Lada" galvenā trenera Sergeja Svetlova palīgu. Līdz tam Ābols strādāja Rīgas "Dinamo", bet neskaidrās finansiālās situācijas dēļ Rīgas klubu pameta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!