Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc izrautās uzvaras pār Bratislavas "Slovan" nebija īpaši runīgs, vien uzsverot, ka viņa hokejisti parādījuši uzbrūkošā stila spēli, kas priecējusi publiku.

Jau ziņots, ka KHL spēlē trešdien rīdzinieki, gūstot vārtus pēdējā minūtē, ar 4:3 pieveica "Slovan", saglabājot nelielas teorētiskas iespējas iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

"Šodien redzējām uzbrūkošu hokeju, bija daudz noraidījumu. Komandas špēlēja lielā tempā, teicama spēle, un tribīnes atbalstīja abas komandas. Esam apmierināti, ņemot vērā, ka spējām beigās iemest un izcīnīt uzvaru," "Slovan" mājaslapā citēt Ābols.

Tikmēr "Slovan" galvenais treneri Petri Matikainens atgādināja, ka komandai ir sastāva komplektēšanas problēmas, kas arī ir noteicošais šobrīd. "Spēle bija atklāta. Ņemot vērā, kādā situācijā ir komanda, esmu apmierināts. Dažeim spēlētājiem nācās doties laukumā, lai gan ir traumas un slimības. Mums bija problemātiski nokomplektēt pat trīs uzbrucēju trijniekus. Vairākiem hokejistiem laukumā nācās svīst pat pusstundu, tomēr spējām saasināt cīņu. Beigās nedaudz riskēju un izlaidu vēl vienu uzbrucēju, taču "Slovan" nevis iemeta, bet ielaida."

Lai Rīgas "Dinamo" iekļūtu "play off", Latvijas klubam atlikušajās trijās spēlēs jāuzvar pamatlaikā, kā arī jācer, ka nevienu punktu negūs "Soči", bet nākamie pretendenti uz astoto vietu Rietumu konferencē "Atlant" un "Severstaļ" negūs vairāk par četriem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!