Foto: F64

Divus vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta cīņā pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" "atvedusi" sev pati, pēcspēles preses konferencē atzina vienības galvenais treneris Artis Ābols.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar zaudējumu noslēdza šogad pēdējo izbraukuma sēriju, ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) piekāpjoties Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandai. Jaunais Rustams Begovs guva rīdzinieku vienīgos vārtus šajā mačā, un tie viņam bija pirmie karjerā šajā līgā.

"Sākām spēlēt tikai trešajā periodā," uzskata Ābols. "Divus vārtus "atvedām" paši pēc savām kļūdām. Pats sliktākais, ka šādi jau aizvadām pēdējos trīs mačus. Izbraukumā izdevās kaut kādus punktus dabūt, taču tas ir par maz."

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris sacīja, ka šobrīd viņu uztrauc komandas spēles kvalitāte un arī spēlētāju pašatdeve.

"Pirmās 27 spēles sezonā spēlējām lieliski, taču nu ir iestājies kritums un parādījies nogurums," pauda Ābols, kurš pēc mača uzslavēja ceturto virknējumu ar Begovu priekšgalā, kas pret "Avtomobilist" esot bijis labākais.

Nākamo maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs jau svētdien, kad uzņems Mitišču "Atlant" komandu.

Rīgas klubs ar izcīnītiem 59 punktiem 31 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā tagad dala trešo vietu ar Maskavas CSKA komandu, kas aizvadījusi par trim spēlēm vairāk. Savukārt no otrajā vietā esošās čempionvienības Maskavas "Dinamo" Latvijas klubs atpaliek par pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!